Η L’Oréal Hellas αυτά τα Χριστούγεννα βοηθάει το Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος

74

Η L’Oréal Hellas, ως Υπερήφανος Υποστηρικτής του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), στηρίζει την κεντρική χριστουγεννιάτικη καμπάνια επικοινωνίας του Οργανισμού, με στόχο το μήνυμά του για την αξία της Ευχής να ευαισθητοποιήσει και να κινητοποιήσει όσο πιο πολλούς συνανθρώπους μας. Στο πλαίσιο αυτό, η L’Oréal Hellas, σε συνεργασία με το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), δημιούργησαν ένα βίντεο, που θα προβληθεί κατά την περίοδο των εορτών με σκοπό να ενδυναμώσει το πνεύμα της προσφοράς. Στο βίντεο αυτο, ένα παιδί ευχής του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) μιλάει για πρώτη φορά για τη δύναμη που δίνει μια ευχή όταν εκπληρώνεται και προσκαλεί τους πολίτες αυτές τις γιορτινές μέρες, να δωρίσουν 2€ στον Οργανισμό (ποσό που αντιστοιχεί στην αξία ενός Αστεριού Ευχής), στέλνοντας με μήνυμα τη λέξη WISH στο 19808.

Με τη δημιουργία αυτής της καμπάνιας, η L’Oréal Hellas βοηθάει να προβληθεί το σπουδαίο έργο του οργανισμού σε ένα ευρύτερο κοινό και να αναδειχθεί η πολύτιμη συμβολή της υλοποίησης των ευχών των παιδιών με σοβαρές ασθένειες, τόσο στην ψυχολογία τους, όσο και στον τρόπο που ανταποκρίνονται στη θεραπεία τους.

Έχει αποδειχθεί ότι η ελπίδα τους να γίνουν καλά ενισχύεται με την εκπλήρωση της ευχής και τους συντροφεύει με θετικό αντίκτυπο στις δύσκολες μέρες που βιώνουν. Το λιτό αλλά δυνατό μήνυμα του νέου κοριτσιού που πρωταγωνιστεί στην ταινία, παιδί ευχής και η ίδια που έζησε την εμπειρία της πραγματοποίησης της ευχής της, επιβεβαιώνει την ανεκτίμητη αξία της ευχής: «Η εκπλήρωση της ευχής των παιδιών, είναι πολλά παραπάνω, είναι το κίνητρο να συνεχίσει να αγωνίζεται, είναι ο λόγος να πιστέψει πως όλα μπορούν να συμβούν, ακόμα και το πιο σπουδαίο: να γίνει καλά!».

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), με στόχο να εκπληρώνει όσο πιο πολλές ευχές παιδιών κάθε χρόνο, χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας για να να εκπληρώσει ακόμα περισσότερες ευχές παιδιών το 2020. Η L’Oréal Hellas ως Υπερήφανος Υποστηρικτής, στέκεται αρωγός με ενέργειες που ενισχύουν τη γνώση και την ευαισθητοποίηση του κόσμου για το πολύτιμο έργο του.

Ανθή Αγγελοπούλου

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here