Η καμπάνια “Diabetes. Your Type” αναδεικνύει τις ανάγκες των ατόμων με διαβήτη

99

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη 2019, η Sanofi Ελλάδας προωθεί μία περισσότερο εξατομικευμένη προσέγγιση στη θεραπεία της νόσου με την παγκόσμια καμπάνια “Diabetes. Your Type”. Μέσω αυτής της πρωτοβουλίας, η εταιρεία στοχεύει να βελτιώσει την ποιότητα ζωής και την υγεία των ατόμων με διαβήτη.

Η πρωτοβουλία παρουσιάζει αληθινές ιστορίες ανθρώπων από ολόκληρο τον κόσμο, οι οποίοι ζουν με διαβήτη και απολαμβάνουν την καθημερινότητά τους χάρη σε εξατομικευμένες λύσεις υγείας που προσαρμόζονται στον τρόπο ζωής και τις ατομικές ανάγκες τους.

Κάθε άνθρωπος με διαβήτη είναι μοναδικός, με τον δικό του τρόπο ζωής, τις δικές του συνήθειες, τη δική του γενική κατάσταση υγείας που καθιστά τις ανάγκες διαχείρισης της νόσου συγκεκριμένες για τον καθένα. Για να διαχειρίζεται την υγεία του αποτελεσματικά, κάθε άτομο χρειάζεται έναν μοναδικό συνδυασμό εκπαίδευσης, παρακολούθησης και υποστήριξης, παράλληλα με διαφορετικές θεραπείες.

Κύριο επικοινωνιακό υλικό της καμπάνιας αποτελούν τα ενημερωτικά βίντεο με ιστορίες ασθενών από όλο τον κόσμο που θα αναρτηθούν στο διαδίκτυο και θα προβληθούν σε επιλεγμένους κινηματογράφους (το υλικό της καμπάνιας είναι διαθέσιμο στο www.sanofi.gr ).

Παγκόσμια πανδημία ο διαβήτης
Ο διαβήτης είναι μια παγκόσμια πανδημία που επηρεάζει περισσότερους από 425 εκατομμύρια ανθρώπους και αυτός ο αριθμός αυξάνεται κάθε χρόνο. Στην Ελλάδα υπολογίζεται ότι περίπου 1 εκατομμύριο άτομα ζουν με διαβήτη. Για τα άτομα που ζουν με διαβήτη, η ενασχόληση με τη διαχείριση των αυξομειώσεων του σακχάρου στο αίμα τους και τη γενικότερη κατάσταση της υγείας τους, είναι καθημερινή.

Ανθή Αγγελοπούλου

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here